Grup (només perfil)

Què és un perfil de grup?

  • És un lloc per explciar la vostra història a gent que està interessada en organitzacions i empreses d'alimentació local.

  • Sereu visibles al mapa de Katuma.

  • Si mai voleu vendre online, podreu afegir la funcionalitat de la botiga al vostre perfil.

Què fa un perfil de grup?

Us fa visibles Quan teniu un perfil a Katuma edeveniu visibles en el moviment alimentari loca. Sou fàcils de contactar per a les consumidores que volen comprar-vos. També sou accessibles a altres organitzacions que volen proveir-vos, col·laborar o distribuir a través vostre.

Passos per configurar un perfil de grup

1) Registreu el vostre perfil a Katuma. Aquesta eina us demanarà informació sobre la vostra organització per crear el vostre perfil. Se us demanarà que confirmeu el correu electrònic.

2) Seleccioneu el tipus de perfil 'perfil de grup'.

Heu completat el vostre perfil bàsic!

Si voleu editar el perfil o afegir-hi més detalls, podeu fer-ho.

3) Modifiqueu la vostra configuració de l'organització.

Molt bé, has acabat la configuració!

Ara teniu espai per explicar la història de la vostra organització i per connectar el perfil amb les vostres xarxes socials i presència online.

Funcionalitats avançades que són d'utilitat per perfils de grups

Voleu configurar una botiga en línia?Want to setup an online shop? Ara teniu un perfil a Katuma. Amb només unes passes més podeu obrir la vostra botiga en línia. Vegeu el manual de configuració per a grups amb botiga. Ja heu completat el pas 1 si us heu registrat i creat el perfil, així que podeu començar pel pas 2.

Last updated