Subscripcions

Les subscripcions es troben en mode "beta", el que significa que és una funció nova que encara pot tenir alguns errors. Si us plau, contacta amb nosaltres amb qualsevol comentari sobre què funciona, què cal millorar o com es podria explicar millor.

Què son les subscripcions?

Subscripcions és una eina que permet configurar comandes recurrents o permanents per a les seves consumidores. Una vegada configurada, aquestes comandes es processaran automàticament en els intervals definits (setmanals, quinzenals, mensuals…)

Aquesta funcionalitat és convenient per a consumidores en tant que s'asseguren que la seva comanda es realitzarà sense la necessitat d'haver de recordar-se de fer-la.

Les subscripcions són també una bona manera per a les botigues per augmentar la fidelització de les seves consumidores i fer que els volums de les comandes siguin més previsibles.

Aquests són les questions bàsiques que has de conèixer de les Subscripcions:

  • Les consumidores poden optar per tenir una comanda recurrent que conté uns productes definits i que es repeteix periòdicament.

  • Les organitzacions poden donar a les seves consumidores la possibilitat de pausar-la, cancel·lar-la o afegir/treure productes de les seves subscripcions.

  • Les consumidores podem atorgar permís a la botiga perquè carregui automàticament a la seva targeta de crèdit la seva subscripció en el cas que usin Stripe com a mètode de pagament.

Passos per configurar les subscripcions

En primer lloc, la pàgina Subscripcions - configuració descriu com configurar la vostra botiga per permetre la funcionalitat i algunes coses que cal fer per preparar-la.

1) Permetre Subscripcions a la vostra Configuració de l'Organització.

2) Assegureu-vos que teniu configurats els Mètodes d'enviament i de pagament.

3) Recopileu informació de les vostres consumidores, incloent-hi els seus detalls de contacte, quins articles voldrien incloure en la seva subscripció i quin mètode de pagament i enviament utilitzen.

4) Afegiu les vostres consumidores subscrites a la Llista de consumidores i a continuació demaneu-los que creïn el seu perfil a Katuma si no el tenen ja.

5) Configureu les Programacions, les quals dictaran amb quina freqüència es processaran les subscripcions.

En segon lloc, una vegada heu configurat la botiga vegeu l'apartat Subscripcions - Crear i gestionar comandes per obtenir informació sobre com crear i gestionar les comandes de subscripció de les consumidores.

6) Crear subscripcions per a cada consumidora.

7) Com editar, pausar i esborrar subscripcions.

8) Com es processen les subscripcions.

Finalment, vegeu l'apartat Subscripcions - la perspectiva de les consumidores per detalls sobre què han de fer les consumidores per tenir una subscripció i com serà la seva experiència amb els sistema de subscripcions.

9) Considereu l'experiència de subscripcions de les consumidores, incloent FAQs que poden tenir.

Last updated