Guia de Katuma
Search…
⌃K

Subscripcions

Què son les subscripcions?

Subscripcions és una eina que permet configurar comandes recurrents o permanents per a les seves consumidores. Una vegada configurada, aquestes comandes es processaran automàticament en els intervals definits. Aquesta funcionalitat és convenient per a consumidores en tant que s'asseguren que la seva comanda es realitzarà sense la necessitat d'haver de recordar-se de fer-la. Les subscripcions són també una bona manera per a les botigues per augmentar la fidelització de les seves consumidores i fer que els volums de les comandes siguin més previsibles.
Aquests són els bàsics que has de conèixer de les Subscripcions:
  • Les consumidores poden optar per tenir una comanda recurrent que conté uns productes definits i que es repeteix periòdicament.
  • Les organitzacions poden donar a les seves consumidores la possibilitat de pausar-la, cancel·lar-la o afegir/treure productes de les seves subscripcions.
  • Les consumidores podem atorgar permís a la botiga perquè carregui automàticament a la seva targeta de crèdit la seva subscripció en el cas que usin Stripe com a mètode de pagament.

Passos per configurar les subscripcions

Hem descrit la configuració de les subscripcions en 9 passos a través de tres apartats de la guia d'usuàries.
En primer lloc la pàgina Subscripcions - configuració descriu com configurar la vostra botiga per permetre la funcionalitat i algunes coses que cal fer per preparar-la.
1) Permetre Subscripcions a la vostra Configuració de l'Organització.
2) Assegureu-vos que teniu configurats els Mètodes d'enviament i de pagament.
3) Recopileu informació de les vostres consumidores, incloent els seus detalls de contacte, quins articles voldrien incloure a la seva subscripció i quin mètode de pagament i enviament utilitzen.
4) Afegiu les vostres consumidores subscrites a la Llista de consumidores i a continuació demaneu-los que accedeixin a Katuma.
5) Configureu les Programacions, les quals dictaran amb quina freqüència es processaran les subscripcions.
En segon lloc, una vegada heu configurat la botiga vegeu l'apartat Subscripcions - Crear i gestionar comandes per obtenir informació sobre com crear i gestionar les comandes de subscripció de les consumidores.
6) Crear subscripcions per a cada consumidora.
7) Com editar, pausar i esborrar subscripcions.
8) Com es processen les subscripcions.
Finalment, vegeu l'apartat Subscripcions - la perspectiva de les consumidores per detalls sobre què han de fer les consumidores per tenir una subscripció i com serà la seva experiència amb els sistema de subscripcions.
9) Considereu l'experiència de subscripcions de les consumidores, incloent FAQs que poden tenir.