El vostre projecte d'alimentació a Facebook

Aquesta pàgina explica el procés de crear una pàgina per a un projecte com a productores, agricultores, ramaderes, a Facebook. Si ja teniu una pàgina i esteu buscant alguns consells respecte un millor ús per promocionar-vos consulteu la pàgina de Consells per a l'ús de Facebook.

Per crear una pàgina per al vostre projecte, negoci, a Facebook, primer necessiteu un compte personal. Si ja en teniu un, inicieu sessió i procediu al pas següent. Si no en teniu, aneu a www.facebook.com i creeu un compte. Necessitareu proporcionar un nom, correu electrònic o número de telèfon i data de naixement. La pàgina del vostre projecte estarà separada del vostre compte personal, només necessiteu aquest compte per administrar la vostra pàgina professional.

Una vegada teniu un compte i heu iniciat sessió, feu clic a Inici al menú superior i feu clic a crear pàgina a la barra del menú vertical.

A continuació, seleccioneu negoci local i omplir amb els vostres detalls (vegeu a baix). El 'nom del negoci o lloc' serà el nom de la vostra pàgina de Facebook.

Després se us demanarà que proporcioneu detalls sobre el vostre negoci, en quatre fases. Cadascuna està il·lustrada amb imatges sota, usant les imatges d'una 'granja demo' com a exemple.

1) Sobre nosaltres

2) Imatge de perfil

Seleccioneu una imatge de perfil per al vostre projecte. Això sol ser un logotip, però podeu usar també una fotografia. Podeu canviar-la en qualsevol moment en el futur.

3) Afegiu-la als favorits

Per tal de poder trobar fàcilment la vostra pàgina, l'heu 'd'afegir als favorits'. Llavors apareixerà un enllaç per a la vostra pàgina al vostre menú, quan hagueu iniciat sessió amb el vostre compte personal.

4) Audiència de la pàgina preferida

Aquí podeu explicar a Facebook sobre el tipus de gent que voleu que visit la vostra pàgina. Això inclou la localització, l'edat, el gènere, etc., i els seus interessos. A la secció d'interessos, seleccioneu qualsevol tema que creieu que es correlaciona amb el vostre projecte. Quan feu això, Facebook suggerirà a gent que està interessada en comprar local o agricultura ecològica, per exemple, que podran visitar la vostra pàgina.

Ja heu creat una pàgina per al vostre projecte! Però encara no heu acabat! Hi ha algunes funcionalitats extra a Facebook que podeu aprofitar!

Creeu un botó de crida a l'acció ('call-to-action')

Feu clic a crear un botó call-to-action a la part superior d ela vostra pàgina. Aquest botó es pot usar per redirigir a la gent a la vostra botiga online. Seleccioneu el tipus de botó 'compra ara', i introduïu l'enllaç de la botiga (que pot ser la de Katuma, o un lloc extern).

Afegiu una imatge de portada

Aquesta imatge allargada es veurà a la part superior de la vostra pàgina. Una imatge diu més que mil paraules, així que escilliu bé una imatge que connecti amb les consumidores i expliqui els visitants el vostre projecte només d'una ullada. Aquesta imatge també es pot actualitzar tantes vegades com vulgueu.

Afegiu detalls de contacte i editeu la pàgina

Podeu editar qualsevol informació que heu aportat durant la creació de la pàgina fent clic a Sobre nosaltres i Informació de la pàgina. Aquí també podeu aportar detalls de contacte i escriure una descripció més llarga del vostre projecte.

Molt bé! La vostra pàgina de Facebook ja està configurada i prearada per usar-la per connectar-vos amb les vostres consumidores i col·legues de la mateix ram. Per aprendre com usar Facebook i alguns consells, consulteu l'apartat Consells per a l'ús de Facebook.

Last updated