Transferir la propietat del perfil

Hi ha alguns casos en què els usuaris necessiten transferir la propietat d'un perfil a altres usuaris. Per exemple, quan es configura una xarxa o una pàgina de grup de productores, el gestor del grup crea sovint els perfils de les productores en el seu nom. En aquesta pàgina es descriu de quina manera, com a propietari del perfil, es pot transferir la propietat d'un perfil a una altra persona.

El primer pas és anar a la secció Usuaris del perfil.

Si el nou propietari ja s'ha registrat a Katuma:

Podeu cercar correus electrònics registrats al camp dels administradors. Quan els afegiu, es convertiran en gestors de l'organització.

Si el nou propietari encara no ha creat un inici de sessió a Katuma:

Feu clic al botó Afegeix un usuari no registrat ​​i introduïu el correu electrònic. S'enviarà un correu amb un enllaç de confirmació a aquest correu electrònic. Quan l'usuari faci clic a l'enllaç, es farà gestor d'aquesta organització.

Nota: els usuaris requereixen permís per tenir / gestionar més d'un perfil. Si rebeu un missatge que indica que el nou propietari / gestor d'un perfil ha arribat al límit de la vostra organització, envieu-nos un correu electrònic a info@katuma.org i concedirem el permís perquè l'usuari pugui tenir perfils addicionals.

Finalment, podeu fer el nou administrador "propietari". Podeu fer-ho seleccionant-los al camp desplegable Propietari. És possible que vulgueu suprimir-vos com a administrador, o podeu continuar administrant el compte si ho voleu.

Last updated