Consumidores

Al menú blau horitzontal trobareu la pestanya Consumidores.

La pestanya de consumidores conté la llista de totes les consumidores de la vostra botiga. Aquí podeu mantenir informació sobre les vostres consumidores com la seva adreça d'enviament o facturació, adreça, etiquetes, codis o el seu nom complet.

Hi ha algunes altres eines a Katuma que tenen relació amb la llista de consumidores, que inclouen:

  • Botigues privades que són visibles només per a consumidores aprovades

  • Regles d'etiquetes les quals s'usen per controlar la visibilitat de certes coses a certes clientes (incloent productes, cicles de comanda, mètodes d'enviament o de pagament).

  • Subscripcions que es poden aplicar a consumidores que estan a la vostra llista de consumidores.

Mantenir la vostra llista de consumidores

Qualsevol consumidora que hagi realitzat una comanda a través de la vostra botiga a Katuma apareixerà a la vostra pàgina de Consumidores. Cada únic correu electrònic fet servir es llistarà com a consumidora única.

També podeu afegir correus electrònics de consumidores a la llista escrivint el correu al camp d'Afegir nova consumidora. Una vegada les consumidores són a la vostra llista, se us permetrà afegir les seves adreces, codis o etiquetes.

Nom: podeu desar un nom per a aquesta consumidora, per a la vostra pròpia referència.

Codi: podeu aplicar un codi de consumidora. Aquest codi no té cap impacte o acció associada. L'únic lloc on el codi serà visible serà en alguns dels informes. Afegir un codi us pot ajudar amb els vostres informes.

Etiquetes: les etiquetes es poden usar per personalitzar l'experiència de compra per a cert tipus de clientes o consumidores. Vegeu etiquetes i regles de les etiquetes per a més detalls.

Si esteu transferint un grup/botiga existent a Katuma de moment no existeix la manera d'importar la vostra base de dades de consumidores al sistema.

Adreces d'enviament i de facturació de les consumidores

Es pot desar una adreça d'enviament i de facturació per a cada consumidora per defecte. Aquests detalls es desaran automàticament del sistema quan les consumidores comprin a la botiga amb la seva adreça de correu electrònic. O bé podeu sobreescriure aquests detalls a petició de la consumidora.

Quin és el benefici de desar els detalls de les adreces per defecte? Aquests detalls seran omplertes automàticament i farà el procés de la validació de la compra més ràpid per a la consumidora. Aquests detalls també s'ompliran automàticament si trieu crear una comanda manual per a la vostra consumidora o creeu una subscripció per a una consumidora.

Si una consumidora canvia d'adreça també pot actualitzar la seva adreça predeterminada durant el procés de validació i confirmació de la comanda, seleccionant la casella "guardar com a adreça de facturació predeterminada".

****

Last updated