Registreu-vos i creeu el vostre perfil

  1. Aneu a la vostra xarxa local d’Open Food Network (Katuma, en aquest cas): feu clic en aquest enllaç.

  2. Introduïu la vostra adreça de correu electrònic i trieu una contrasenya.

  3. Haureu de confirmar el vostre correu electrònic abans de poder continuar. Consulteu la safata d'entrada i feu clic a l'enllaç de confirmació.

  4. Quan confirmeu el vostre correu electrònic, se us redirigirà a / registrar-se. Feu clic al quadre "Accepto les condicions" i feu clic a "Registrar-se ara".

  5. Emplena el nom de l'organització i les dades de contacte.

  6. Trieu si sou un "productora" (p. ex., agricultora, fornera, etc.) o "no productora" (els col·lectius que anomenem no productors poden incloure: una venedora i/o distribuïdora d'aliments: grup de consum, majorista, etc.)

  7. Feu clic al botó "Crear perfil". Rebreu un correu electrònic de confirmació quan es creï el perfil. Si tanqueu ara la finestra de registre, podeu continuar afegint informació al vostre perfil més endavant.

  8. Completeu la descripció de l'organització al perfil, les imatges, el lloc web / les xarxes socials i els detalls comercials.

Ara heu creat el vostre perfil i afegit els detalls de perfil bàsics.

Per administrar el vostre perfil inicieu sessió a Katuma. A continuació, feu clic al símbol de l’engranatge a l'extrem superior dret i seleccioneu "administració".

Quan accediu per primer cop a Katuma i vulgueu administrar el vostre perfil se us demanarà que seleccioneu quin tipus de perfil voleu.

Last updated