Cicles de comandes (per a productores)

*No ets una productora? Ves a Cicle de comanda (per a grups).

A Katuma, els cicles de comandes són des d’on les productores o grups obren la seva botiga. Això implica seleccionar quins dels seus productes estan en estoc, quines recàrrecs o despeses s'apliquen i quines dates obrirà i tancarà la botiga.

A molts productors que venen petites quantitats de productes els pot resultar útil tenir un cicle de comandes que estigui permanentment obert i atendre les comandes de forma individual, a mesura que es rebin. Altres productors, que venen grans quantitats de productes, a diversos clients, consideren útil establir cicles de comandes periòdics que es compleixen col·lectivament al final d'un període. Per exemple, un agricultor pot tenir un cicle de comandes obert (això és, acceptar comandes) durant dues setmanes. Al final d'aquest cicle de comandes, totes les comandes rebudes s'envasen, classifiquen i distribueixen alhora. Una vegada que aquest lot de comandes s'ha complert, s'obre un nou cicle de comandes. Estructurar els cicles d'ordre d'aquesta manera pot fer que les tasques d'empaquetar i lliurar comandes siguin més eficients.

Accediu als cicles de comandes

Accediu als cicles de comandes des del menú horitzontal blau a la part superior de la pàgina.

Tingueu en compte que no podeu crear un cicle de comandes fins que hàgiu configurat els mètodes de pagament i mètodes d’enviament.

Creeu un nou cicle de comandes

Nom (requerit): trieu un nom per a aquest cicle de comandes. Això només serà visible per vosaltres, de manera que el podeu anomenar de manera tingui sentit per a vosaltres. Recomanem que seguiu un patró sistemàtic, com per exemple, LaCistella_setmana3_2018.

Comandes obertes: aquesta és la data en què la vostra botiga estarà oberta a Katuma i començarà a acceptar comandes.

Comandes tancades: aquesta és la data en què es tanca la vostra botiga a Katuma i deixeu d'acceptar comandes. Si teniu previst un cicle de comandes que estigui obert contínuament, seleccioneu una data de tancament que sigui bastant avançada en el temps.

Llest per (és a dir, Data / Hora) (requerit): aquest quadre indica al client quan la seva comanda estarà a punt per a la seva recollida o lliurament. Si el cicle de la vostra comanda és permanent, que compleix les comandes de manera individual i no una compra col·lectiva, hauríeu d'introduir una frase del tipus "Dos dies després de la recepció de la comanda". També podeu posar informació sobre els vostres mètodes de lliurament al vostre "missatge de la botiga". L'exemple següent mostra com es mostra el 'llest per: divendres 9' a la botiga.

La nota també es mostra durant el procés de fer la comanda quan el client selecciona el mètode d'enviament (vegeu més avall) i s'inclou en el correu electrònic de confirmació de comanda.

Instruccions del consumidor: aquest missatge serà inclòs en el correu electrònic de confirmació de comanda del client, a sota del missatge que correspon al mètode d'enviament escollit (vegeu més avall). Aquesta nota està dissenyada per ser visible només per als clients, de manera que podeu incloure informació més sensible, com ara adreces o números de telèfon, etc. Consulteu a continuació un exemple del correu electrònic de confirmació de comanda.

Productes: heu de seleccionar els productes que seran visibles a la vostra botiga en línia durant aquest cicle de comandes. Recordeu, si afegiu nous productes després d'un cicle de comandes en curs, haureu de seleccionar-los aquí.

Comissions: hi ha l'opció d'afegir una comissió. Aquí podeu aplicar una comissió de l’organització creada per a la vostra empresa. Aquesta funció és més rellevant per als productors o grups que treballen conjuntament. Permet distribuir una comissió de gestió o administració a la part responsable de coordinar les comandes. Molt sovint, això no és rellevant per als productors únics que només venen els seus propis productes. Podeu saber-ne més a Comissions de l’organització.

Obriu la botiga

Feu clic a ‘Crea’ per desar aquest cicle de comandes.

Quan creeu un cicle de comandes i les dates d'obertura i de tancament cauen en el present, la botiga s’obrirà i es podrà visitar. Si encara no esteu preparats per obrir la vostra botiga, poseu temporalment les dates d'obertura i de tancament en el passat (això es pot editar quan la tingueu llesta per obrir).

Per als cicles de comandes periòdics i repetitius, podeu copiar/duplicar un cicle de comandes existent i canviar les dates per fer el procés més ràpid fent clic a la icona de la dreta.

Pot ser temptador utilitzar sempre el mateix cicle de comandes i simplement editar les dates cada vegada que el torneu a obrir. No obstant això, és millor crear un nou cicle de comanda, o duplicar i editar un cicle cada vegada. Si sempre feu servir el mateix cicle de comandes, us trobareu que no es poden filtrar els vostres informes. Això pot limitar amb quina eficàcia podeu utilitzar els informes de Katuma.

Els cicles de comanda es mostraran de color verd quan estiguin actius, groc quan es programen per a una data futura i grisos quan hagin tancat. Quan un cicle de comandes està tancat des de fa més d'un mes, ja no es mostra en aquesta llista. Per veure tots els cicles del vostre passat, feu clic a "mostrar més" a la part superior de la llista.

Configuració avançada: Aquestes configuracions són rellevants per als cicles de comandes de diversos distribuïdors. Vegeu Inventari per a aquesta configuració.

Funcionalitats avançades relacionades:

Last updated